UV védelem tavasszal és nyáron

UV védelem minden évszakban 1.

Mindenki tisztában van vele, hogy milyen fontos naptejet használni a nyaralás alatt.

De tudtad, hogy a káros UV sugárzás egész évben hatással van bőrünkre? Íme egy kis útmutató, miként óvjuk bőrünket minden évszakban.

1. TAVASZ


Tudtad? A tavasz kezdetén az UV sugárzás intenzitása gyorsabban emelkedik, mint az év bármely más időszakában. Emellett ez az az időszak, amikor bőrünk a legkevesebb mennyiségű melanint tartalmazza, ezért extra módon ki van téve az UV sugárzás veszélyeinek.

Mit tegyünk:


Ahogy a páratartalom és a hőmérséklet emelkedik, bőrünk természetes olaj termelődése is megnő. Használjunk könnyebb állagú és minimum 15-ös fényvédő faktorral rendelkező bőrápoló termékeket.

Javasoljuk a 15 fényvédő faktoros Ultra hidratáló krémet

Takarás. Viseljünk széles karimájú kalapot, hosszú ujjú pólót és hosszú nadrágot, amíg bőrünk hozzá nem szokik az új időjárási körülményekhez. Észrevétel: ha a fény áthatol a szöveten, akkor az UV sugarak is.

2. NYÁR


A nyár hosszabb nappalokkal és maximális UV sugárzással jár – ennek a kombinációnak köszönhetően ilyenkor vagyunk leginkább kitéve az UV sugárzásnak.

A jó hír, hogy bőrünk melanin szintje is megemelkedett a tavaszi időszak alatt, ami biztosít némi védelmet.

A fényvédők alkalmazása azonban elengedhetetlen, hogy védje a bőrt az öregedéstől és a károsodástól, ami sötét foltokat, ráncokat és akár bőrrákot is okozhat.

Mit tegyünk:


Használjunk vízálló, széles spektrumú, legalább 30-as fényvédelemmel ellátott naptejet, amikor úszni megyünk vagy huzamosabb időt töltünk a szabadban.

Használjuk bőségesen a napsugaraknak kitett bőrfelületen – ne feledkezzünk meg a fülekről, nyakról, kezekről és a lábfejekről sem.

Védjük ajkainkat is fényvédelemmel ellátott ajakbalzsammal.

Viseljünk nagy keretes, UV szűrős napszemüveget, hogy védjük a szemhéj és a szemkörnyék érzékeny bőrét.

Ne feledjük, nincs olyan, hogy egészséges barnaság. A barnulás bőrünk védekezése a káros napsugarakkal szemben. Ne töltsünk órákat a napon sütkérezve!

Bár a felhők csökkentik a napsugarak melegét, míg elérnek a földig, de nem védenek meg minden UV sugárzástól. Tehát amikor felhős az idő, öltözzünk fel, és a csupaszon maradt bőrfelületre ugyanúgy használjunk naptejet.

Itt tudsz azonnal regisztrálni, ha Szeretnél kedvezményesen vásárolni.

Olvasd el kérlek, hogyan lehetsz Törzsvásárlónk és élj a Life Care által nyújtott előnyökkel!

Bármilyen kérdésed lenne, nyugodtan írhatsz nekem >>>>> Keress bizalommal!

Üdvözlettel: Ildi