3 lépés a hibátlan alapozásért

Minden nagyszerű sminknek szüksége van tökéletes alapra. Ennek leggyorsabb és leghatékonyabb módja az alapozó használata. De ez nem mindig olyan könnyű, mint amilyennek tűnik. Íme három egyszerű lépés a hibátlan alapozás elérésére.

1. OLAJ
Üde, hibátlan végeredményt szeretnénk, ami frissen tartja külsőnket? Akkor kezdjük azzal, hogy hidratáljuk arcunkat egy könnyű arcolajjal.

Azonnal eltávolítja a szennyeződéseket, sminket, vízálló festéket. Száraz bőrnél azonnali hidratálást biztosít,a pattanásos, zsíros bőrt megnyugtatja. Amennyiben városban élsz, vagy olyan helyen dolgozol, ahol magasabb a környezeti szennyezettség vagy minden nap sminkeled magad, akkor a Novage lemosó előtt ezzel mosd át az arcod. Így tudod biztosítani a bőröd
tökéletes tisztaságát.

Melegítsük fel az ujjaink között, majd finoman masszírozzuk be a bőrünkbe. Extra hidratálást ad és segít, hogy könnyebben eloszlassuk az alapozót.

2. PRIMER
Az extra sima végeredmény érdekében használjunk primert. Ez felkészíti a bőrt az alapozó felvitelére, a finom vonalak kitöltésével és a pórusok kisimításával. Ujjainkkal oszlassuk el a primert a bőrünkön. Legyünk óvatosak a mennyiséggel – ne használjunk túl sok primert az alapozó alatt. Egy kis csepp (mint egy mazsola) elegendő.

3. ALAPOZÓ
Végül vigyünk fel kis mennyiségű alapozót az orcánkra, homlokunkra, állunkra és az orrnyergünkre. A tökéletes fedés érekében használjunk alapozó ecsetet (mivel könnyebb több alapozót hozzáadni, mint a felesleget leszedni). Azokra a helyekre, ahová vastagabb fedés szükséges, használjunk nedves alapozó szivacsot, hogy eloszlassuk az alapozót a pattanások, piros foltok és a szemünk alatti sötét karikák elfedésére.

És már kész is – tökéletes alap bármilyen sminkhez!

Regisztrálj és tudj meg többet a Brand Partner programokról és kedvezményekről!