Nem a kor – a megjelenés számít.

A bőrfiatalító arcápoló portfóliónk 5 különböző márkát foglal magába. Ezek a termékcsaládok a különböző bőrproblémákat célozzák meg, melyek a bőröregedés során jelennek meg.

Minden prémium minőségű arcápolónk elérhető szettben. Minden prémium arcápoló szett 6 terméket tartalmaz márkánként, melyekkel komplett és hatékony bőrfiatalító arcápolási rutin végezhető el.

Arcápolási rutin – kétszer két perc naponta, hogy megőrizhesd arcbőröd egészséges, fiatalos megjelenését.

Az Oriflame a bőr fiatalságát megőrző rutinja* könnyen nyomon követhető és elsajátítható 4 lépésből áll, mely maximalizálja az arcápolók hatékonyságát és megszépíti a megjelenését minden életkorban.

  1. lépés

TISZTÍTÁS – ELŐKÉSZÍTÉS A HATÓANYAGOK BEFOGADÁSÁRA

Az alapos arctisztítás fokozza a kozmetikumok hatóanyagainak felszívódását a bőrbe és elősegíti azok optimális hatékonyságát. Az arctisztítók formulája tisztító, hidratáló és nyugtató hatású összetevőket tartalmaz.

2. lépés

SZEMKÖRNYÉK ÁPOLÁSA – FÓKUSZBAN A SZEMEK

A szemkörnyék ápolóknak könnyebb a textúrájuk, formulájuk illatmentes vagy enyhén illatosított, a szemkörnyék igényeinek megfelelően lett fejlesztve – a finom vonalak, a duzzadtság és a sötét karikák megjelenésének csökkentésére.

3. lépés

HATÉKONYSÁG FOKOZÁSA – EREDMÉNYESSÉG FOKOZÁSA

A szérumok fokozzák az arcápolási rutin hatékonyságát. Könnyű formulájuk hidratáló és bőrfiatalító hatású, gyorsan és hatékonyan fejtik ki hatásukat. Használd a nappali vagy az éjszakai krémek előtt.

4. lépés

HIDRATÁLÁS – MEGÚJÍTÁS ÉS VÉDELEM

A nappali és az éjszakai krémek formulájának összetevői a bőr felsőbb rétegében fejtik ki hatásukat. A nappali krém hidratálja és védi a bőrt, az éjszakai krém regenerálja és megújítja a bőrt az éjszaka folyamán.

Szeretnél még többet tudni a tudatos arcápolásról? Szeretnéd kipróbálni termékeinket? Csatlakozz hozzánk, élj a közösségünkhöz való tartozás előnyeivel!

Regisztrálj és tudj meg többet a Brand Partner programokról és kedvezményekről!