Nem a kor – a megjelenés számít.

Arcápolási rutin – kétszer két perc naponta, hogy megőrizhesd arcbőröd egészséges, fiatalos megjelenését.

A bőr fiatalságát megőrző rutin könnyen nyomon követhető és elsajátítható 4 lépésből áll, mely maximalizálja az arcápolók hatékonyságát és megszépíti a bőr megjelenését minden életkorban.

  1. TISZTÍTÁS – ELŐKÉSZÍTÉS A HATÓANYAGOK BEFOGADÁSÁRA

Az alapos arctisztítás fokozza a kozmetikumok hatóanyagainak felszívódását a bőrbe és elősegíti azok optimális hatékonyságát. Az arctisztítók formulája tisztító, hidratáló és nyugtató hatású összetevőket tartalmaz.

2. SZEMKÖRNYÉK ÁPOLÁSA – FÓKUSZBAN A SZEMEK

A szemkörnyék ápolóknak könnyebb a textúrájuk, formulájuk illatmentes vagy enyhén illatosított, a szemkörnyék igényeinek megfelelően lett fejlesztve – a finom vonalak, a duzzadtság és a sötét karikák megjelenésének csökkentésére.

3. HATÉKONYSÁG FOKOZÁSA – EREDMÉNYESSÉG FOKOZÁSA

A szérumok fokozzák az arcápolási rutin hatékonyságát. Könnyű formulájuk hidratáló és bőrfiatalító hatású, gyorsan és hatékonyan fejtik ki hatásukat. Használd a nappali vagy az éjszakai krémek előtt.

4. HIDRATÁLÁS – MEGÚJÍTÁS ÉS VÉDELEM

A nappali és az éjszakai krémek formulájának összetevői a bőr felsőbb rétegében fejtik ki hatásukat. A nappali krém hidratálja és védi a bőrt, az éjszakai krém regenerálja és megújítja a bőrt az éjszaka folyamán.

Szeretnél még többet tudni a tudatos arcápolásról?

Szeretnéd kipróbálni termékeinket?

Csatlakozz hozzánk, élj a közösségünkhöz való tartozás előnyeivel!

Ha szeretnél többet tudni a termékekről, a kedvezményes vásárlásról, írj nekem bizalommal >>>> ITT

Csatlakozz a FB csoportunkba! Szeretettel várlak!