A legnépszerűbb termékünk a Wellness Pack 💖💖

Nagyon szuperül összeállított vitamincsomag, mely a nők és férfiak egyéni igényeinek megfelelően lett kialakítva. A Wellness by Oriflame Multivitamin és ásványi anyagok étrend-kiegészítő nőknek és a Wellness by Oriflame Multivitamin és ásványi anyagok étrend-kiegészítő férfiaknak, olyan alapvető vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaznak, amelyek hozzájárulnak az immunrendszer normál működéséhez.

A Wellness by Oriflame Astaxanthint és fekete-áfonya kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula antioxidáns védelmet nyújt a szervezet számára.

A Wellness by Oriflame Omega-3 zsírsavtartalmú étrend-kiegészítő kapszula az EPA és DHA esszenciális zsírsavak kiváló forrása.

💖💖💖 Tudtad, hogy előfizetés esetén minden 4. Wellness-csomag ingyenes?! 💖💖💖

Keress meg bátran, ha szeretnél többet tudni, ha szeretnéd kedvezményesen megvásárolni.

Csatlakozz az Oriflame-hez és élvezd az előnyöket!>>>>>> https://bit.ly/36y2LkK

5 érv a Wellness-csomag mellett

Több kutatás is bizonyítja, hogy manapság az élelmiszereinknek nincs akkora tápértéke, mint amekkora régen volt, és ez csak ráerősít a táplálékkiegészítők fontosságára. Ha szeretnéd könnyen és kényelmesen kielégíteni tested szükségleteit a lábadtól a fejed búbjáig, akkor a Wellness Pack csomagot neked találták ki!

 1. Végtelenül kényelmes! Minden egyes Wellness Pack-ben 21 napi adagot tartalmazó kis csomag van, benne egy multivitamin & ásványi anyag tablettával, két Omega 3 kapszulával és egy astaxanthint és feketeáfonya-kivonatot tartalmazó kapszulával. Még sosem volt ilyen egyszerű a táplálékkiegészítés!
 2. Minden tápanyag-hiányosságodat bepótolja, 12 féle vitaminnal, 10 ásványi anyaggal, 250 mg DHA és EPA zsírsavval plusz 3 mg astaxanthinnal járul hozzá tested jólétéhez.
 3. Megszámlálhatatlanul sok pozitív hatása van a közérzetedre:
  • Az Omega 3 zsírsavak hozzájárulnak a szív*, az agy** és a látás** megfelelő működéséhez.
  • 12 féle vitamint és 10 ásványi anyag támogatja az immunrendszeredet, az anyagcserédet, az agyi működésedet valamint a fogak és csontok egészségét.
  • Az astaxanthin és fekete áfonyakivonat védelmet adnak a bőrödnek, és segítenek leküzdeni az oxidatív stresszt.
 4. A női és a férfi test különböző igényeinek figyelembevételével készül, hiszen a nőknek több vasra, míg a férfiaknak több magnéziumra, krómra, cinkre, szelénre és A vitaminra van szüksége.
 5. Biztonságos és fenntartható! A Wellness-csomag GMO-mentes táplálékkiegészítő, tartósítószerek, mesterséges színezék és ízesítés nélkül, fenntartható forrásból származó Omega 3 zsírsavakkal.

*A jótékony hatás napi 250 mg EPA és DHA bevitelével érhető el

*A jótékony hatás napi 250 mg DHA bevitelével érhető el.

Forrás: Egészség & Szépség Oriflame

Vissza a főoldalra>>>>>