A napsugarakkal szembeni védelem és a bőrápolás kéz a kézben jár. Kozmetikumaid fontos részei például a hidratálók, az arcmaszkok és az arcradírok, de ugyanilyen nélkülözhetetlenek a napsugárzás elleni készítmények is a bőr igénye szerint. Itt az ideje, hogy felfrissítsd készleted, és lecseréld a fürdőszobaszekrény mélyén porosodó napvédőket legújabb termékeinkre.

Kézitáskád nélkülözhetetlen kelléke

Milyen gyakran szoktad megismételni napközben a napozó készítményed használatát? Ha olyan vagy, mint én, nem elég gyakran. A napvédő krém használatát két óránként meg kell ismételni! Ennek egyik legegyszerűbb módja a  napvédő stift használata. Praktikus méretének köszönhetően kézitáskádban vagy zsebedben is elfér. Balzsamos textúrája miatt pedig nem áll fenn a kifolyás veszélye sem.

A napsugárzással szembeni védelem rutinjának alapja

Minden bőrápolási rutin része egy megbízható, magas SPF tartalommal rendelkező napvédő lotion használata, amely a napsugárzás elleni védelem alapját képezi. Használd mindennap a teljes testfelületen, napsütésben és esőben egyaránt – mostanra már biztosan megtanultad, hogy a káros napsugarak felhős időben is elérik a bőrt. A lotiont a bőrgyógyászok is szívesen ajánlják, mivel a textúrája egyszerű és könnyű felvitelt eredményez, így biztosítva minden bőrfelület védelmét. Ugyanakkor a napsugárzással szembeni védelemmel kapcsolatban mindenféle textúrájú napozó készítmény hatékony.

Napsütésben

Képzeld el, hogy ragyogóan süt a nap egy csodálatos nyári napon. A dinnye már szimmetrikus háromszögekre van vágva, a limonádé behűtve, az ebéd dobozokban a hűtőtáskában – minden készen áll egy piknikre a parkban!

Ha tudod, hogy a bőröd sokkal több napfénynek lesz kitéve, ezért felteszed magadnak a kérdést: „elegendő lesz a napvédő lotion használata?” Valószínűleg nem! Ebben az időszakban a napvédő termékek arzenáljából a legmagasabb SPF-értékű készítményre lesz szükséged – az SPF 50-re.  A széles-spektrumú UV-szűrőkkel ellátott SPF 50 védi a bőrt a káros napsugarak 98%-val szemben. Elengedhetetlen, ha hosszabb időt töltesz a napon.

Utálod a lotionokat?

Ha nem szereted a krémek vagy lotionok textúráját, legyen a napvédő száraz permet a kollekciód része. Könnyedebb a textúrája, amelyet alig érzel, de ugyanolyan hatékony védelmet nyújt a napsugárzás ellen. Emellett kicsit nehéz megállapítani, mikor van elegendő mennyiség belőle a bőrödön. Addig permetezd, amíg nedves csillogást nem tapasztalsz a bőrödön. Mi a legjobb a permetben? Segítség nélkül felviheted, nincs szükség senkire, hogy a hátadat bekenje!

Gyermekek biztonságban

Szülőnek lenni állandó aggodalom. Boldog-e a gyermek, jól eszik, védve van a napon? Egy aggodalommal kevesebb, mert ez a napozó krém kifejezetten a gyermekek bőrére lett fejlesztve. 

Gyengéd a bőrükhöz, de elég erős védelmet biztosít ahhoz, hogy biztonságban legyenek a napon. A gyerekek bőre vékonyabb és érzékenyebb, mint a felnőttekké, könnyebben leégnek, tehát minimum SPF 50 szükséges!

Ne feledkezz el a hidratálásról!

A hidratálás az egészséges, boldog bőr kulcsa, és egy napon töltött időszak után bőröd szomjaz a hidratálásra. A nap könnyen kiszáríthatja a bőrt, így az jobban ki van téve a napsugarak negatív hatásainak, például az oxidatív stressznek. A napozás utáni készítmények pótolják a napon elvesztett hidratáltságot, hűsítik és nyugtatják a bőrt.

Forrás: Oriflame

Szeretnél kedvezményesen vásárolni?

Olvasd el kérlek, hogyan lehetsz Törzsvásárlónk és élj az Oriflame által nyújtott előnyökkel!

Bármilyen kérdésed lenne, nyugodtan írhatsz nekem >>>>> Keress bizalommal!

Üdvözlettel: Ildi