UV védelem minden évszakban

Mindenki tisztában van vele, hogy milyen fontos naptejet használni a nyaralás alatt, de tudta, hogy a káros UV sugárzás egész évben hatással van bőrünkre? Íme egy kis útmutató, miként óvjuk bőrünket minden évszakban.

ŐSZ
A hőmérséklet csökkenése és a fűtési szezon kezdete miatt bőrünk szárazabb lesz, kezdve a felületekkel. Ha a tavaszi és nyári UV sugárzástól vastagabb, szaruszerű réteg keletkezett, akkor bőrünk belülről sem lesz kellően hidratálva.

Mit tegyünk:
Gondoskodjunk megvastagodott bőrünkről gyengéd radírozással, masszázzsal. Fontos, hogy gondoskodjunk a nedvesség megőrzéséről is. Végezzük el a teljes arcápolási rutint reggel és este.

TÉL
Bőrünk fogékonyabb a szárazságra télen, mint az év bármely más időszakában. Ez több tényezőnek is köszönhető, mint a hideg, csípős szél és a dehidratáló fűtés a szobában.

Azt gondolhatnánk, hogy az UV sugárzás nem jelent problémát ebben az időszakban, de nagyon rosszul gondoljuk! A hő és a jég visszatükrözi az UV sugarakat, ami azt jelenti, hogy kétszeresen is ér minket: direkt és indirekt módon is. Bizonyított, hogy a hó az UV sugarak akár 80%-át is visszatükrözi, míg a homok a 25%-át. Ne tegyük tehát messzire a naptejet!

Mit tegyünk:
Ha leginkább beltérben vagyunk, választhatunk naptejet, primert és alapozót vagy 20-as vagy az alatti fényvédelemmel ellátott alapozót.

Ha téli tevékenységeket is végzünk, mint a síelés vagy snowboard, akkor ki vagyunk téve a visszatükröződő UV sugárzásnak. Használjunk 50-es fényvédelemmel ellátott naptejet.

A szél által kifújt ajkak fájdalmasak lehetnek, védjük hát nyugtató, fényvédelemmel ellátott ajakbalzsamot!

Itt tudsz azonnal regisztrálni, ha Szeretnél kedvezményesen vásárolni.

Olvasd el kérlek, hogyan lehetsz Törzsvásárlónk és élj az Oriflame által nyújtott előnyökkel!

Bármilyen kérdésed lenne, nyugodtan írhatsz nekem >>>>> Keress bizalommal!

Üdvözlettel: Ildi