Tudtad, hogy bőrünk 28 naponta megújul? Ám a kor haladtával ez a belső folyamat lassul, vastagabb lesz a képződő szaruréteg. Ezért szükséges rendszeresen hámlasztani és hidratálni a bőrünket. Így a sejtek közé bejuttatjuk a hatóanyagokat, segítjük a bőrünk megújulását.

Miért jó NovAge bőrmegújító peeling a bőrünknek?

A pólusok megtisztulnak, így megnövekedik a bőrlégzés. Az elhalt hámsejtek eltávolítása után a szérum, a krémek jobban felszívódnak. Ez segíti a bőr intenzív megújulását, egészséges, egyenletesen ragyogó lesz a bőr. Halványodnak a meglévő pigmentfoltok, a finom vonalak kisimulnak.

Amióta megismertem, azóta rendszeresen használom.

Arctisztítás után hetente 1 alkalommal este felviszem az arcomra, nyakra, dekoltázs bőrére a krémet, ügyelek a szemkörnyék kihagyására. 20 percig hagyom fent, majd lemosom langyos vízzel. Szárazra törlést követően jöhet a NovAge primer essencia, a szokásos szemránckrémem, szérum és az éjszakai krém.  A hatása azonnal érezhető.  

Akkor próbáld ki, ha TE is szeretnéd az arcbőröd egészségének megtartását, vagy javítását, az öregedési folyamatok késleltetését.

Mi hiszünk abban, hogy elégedett leszel vele. A termékcsalád tagjai bőrvédő hatású növényi őssejt-kivonatot tartalmaznak.

Tudtad, hogy a növényi őssejtek a bőr öregedésért felelős agresszorok (UVA, UVB sugárzás, környezetszennyezettség, időjárás) közömbösítésében játszanak fontos szerepet?

Miért használd a NovAge termékeinket a napi arcápolási rutinodhoz?

Teljes család használatával (5 darabból áll) hétszer jobb eredményt tudsz elérni.

Gazdaságos, 4 hónapig elegendő.

Már az első használat után érezhető a változás, azonban 28 nap után szemmel láthatóan korrigálja a bőrt, enyhíti az öregedés jeleit!

Te mit várnál egy arcápolási termékcsaládtól?

Mi azt, hogy tükörbe nézve látható legyen az eredmény!

Ez az, amit a NovAge nyújt!

Csatlakozz a NovAge rajongók táborához, és élvezd a bőröd napi szintű kényeztetését, bőröd egészségének megőrzését.

S ha kéred, ebben tudunk Neked segíteni.

Kérdésed van? Keress bizalommal!

Ha szeretnél kedvezményesen vásárolni, akkor kattints az oldalra és töltsd ki pontosan az űrlapot! (Ez nálunk is úgy történik, mint más megbízható webáruházban.) >>>>>>https://bit.ly/36y2LkK