Nagytakarítás, kis takarítás? Folyamatosan ezt csináljuk.😃

A tisztítószereket természetes anyagokból állítják elő, nem károsítják a környezetet és a bőrünket. Nem okoznak allergiát vagy irritációt.

1.

BIO Mosogatószer citromfű illóolajjal

Speciális, környezetbarát összetétel, amelynek köszönhetően hatékony a zsíros szennyeződésekkel szemben. Búzafehérje kivonatának köszönhetően bőrbarát termék.

2.

BioHAUS® tűzhelytisztító oldat

Eltávolítja a makacs szennyeződéseket is. Nem károsítja az inox, a műanyag, a kerámia és a porcelán felületeket.

Tisztítja a sütőt, a sütőformákat, a grillezőt, az olajsütőt és a gőz kemencéket. Csak biológiailag lebomló összetevőket tartalmaz. Maximálisan megfelel a környezetvédelmi előírásoknak. Erős és alapos tisztítóerővel rendelkezik. Gumikesztyű használata javasolt.

3.

BioHAUS® univerzális tisztítószer – ECOCERT minősítéssel

A fa, a műanyag, a kerámia, az üveg, a linóleum és a fém felületek tisztítására és ápolására ajánlott.

Általános használatra, biológiailag lebomló összetevőkkel és kiváló hatással. Ideális a vízhatlan felületek tisztítására. Feloldja a vízkőlerakódásokat, és foltmentesen tisztítja a felületeket. Független intézet sikeresen tesztelte az érzékeny bőrű, illetve allergiára hajlamos személyeknél. Nem tartalmaz tartósítószert, szintetikus anyagokat, és a bőrt sem irritálja.

4.

BioHAUS® ablaktisztító – ECOCERT minősítéssel

Üveg, műanyag és a terrakotta felületek foltmentes tisztítására ajánlott. A növényi alkoholnak köszönhetően a megtisztított felületek nagyon gyorsan megszáradnak. Tapasztalat: hosszabb ideig marad pormentes és tiszta az ablak.

Ha szeretnél többet tudni a termékekről, a kedvezményes vásárlásról, írj nekem bizalommal >>>> ITT