Üdvözöllek!

Nyitrainé Király Ildikó vagyok. Néhány hónappal ezelőtt ismertem meg az Oriflame termékeit. Különösen a bőrápolás és wellness termékek tetszettek meg. Regisztráltam, így már az első vásárlásom alkalmával kedvezményesen vásárolhattam. Azóta használom, illetve használja a családom többi tagja is.

Ezen a weboldalamon, ami nem az Oriflame hivatalos oldala, a tapasztalataimat szeretném megosztani azokkal, akik szeretnének megismerni és használni természetes, egészséges termékeket.

Rövid áttekintés az Oriflame termékeiről

Más nézőpontból közelítjük meg a szépséget. Számunkra nem csak azt jelenti, hogy milyen a megjelenésed, hanem azt is, hogyan élsz, érzel és cselekszel.

Ez egy életmód: egészség, szép bőr, önmagad kifejezése és szórakozás. Arról szól, hogy magabiztos legyél és megtaláld az egyensúlyt az életben. Belső és külső egyensúlyt, amivel kezedben tarthatod az irányítást, bármit hozzon is az élet – ami segít fejlődni és kibontakozni.

Ismerd meg termékeinket, melyeket a természet, tudomány és legújabb trendek ötvözésével alkottunk meg annak érdekében, hogy segítsenek kihozni életed leggyönyörűbb oldalát!

Lehetsz a természetes megjelenés kedvelője, színőrült, vagy trendszetter, nálunk megtalálod azt a sminket, amivel megmutathatod egyedi önmagad! Kozmetikumaink innovatív formulákkal és a legújabb trendekkel segítenek abban, hogy kívánt megjelenést elérhesd.

Hiszünk a természet és a tudomány erejében. Arcápolási formuláinkat a természetben található legjobb alapanyagokból fejlett tudományos technológiák segítségével állítjuk össze, hogy megfeleljünk minden egyedi igénynek, és látható, érezhető eredményekkel szolgáljunk.

A maximális hatékonyság érdekében bőrápolási termékeinkben természetes összetevőket kombinálunk a legújabb tudományos technológiákkal. A legmodernebb hatóanyagokat alkalmazva, minden korcsoportnak, minden bőrtípusra és speciális igényre kínálunk megoldást – tekintsd meg termékeink széles skáláját!

A megfelelő illat szépséget és magabiztosságot sugall. Parfümjeinket világszinten elismert parfümőrök készítik a legnemesebb összetevőkből, így biztosítjuk a megfelelő minőséget és tartósságot. Találd meg most a számodra tökéletes illatot!

Készen állsz, hogy a lehető legjobban érezd magad a bőrödben? A Wellness by Oriflame kínálatában magas minőségű, elismert svéd tudósok által kifejlesztett természetes termékeket találsz, melyek támogatnak életmódbeli céljaid és a kiegyensúlyozott mindennapok elérésében.

Napi Rutin

Mindannyian szeretnénk egészségesek és energikusak lenni, és jól érezni magunkat. Azonban nem mindig egyszerű természetes módon élni és megfelelően táplálkozni a mai rohanó világban. Az aktív életmód, az alacsony kalóriájú és tápanyagokban gazdag ételek fogyasztása csökkentheti a betegségek kialakulását és jelentősen javíthatja az élet minőségét. Ezért fejlesztettük ki Wellness-termékeinket és a Wellness-programokat, amelyek segítenek a tápanyagok egyensúlyának elérésében és megtartásában az optimális összetételnek és praktikus kiszerelésnek/ használatnak köszönhetően.

Ételek

A Wellness by Oriflame ízesített italporok és levesporok segítségével könnyen beleillenek a wellness életmódodba, hogy étkezés között is több egészséges nasi közül válogathass minden nap. Ezek a termék tudományosan, magas-minőségű természetes összetevőkkel lettek elkészítve a kiegyensúlyozott tápanyag-ellátás érdekében – ami nem az íz vagy élvezet kárára megy!

Gyermekeknek

A gyerekek válogatósak lehetnek, így könnyen kihagyhatják az egészséges növekedéshez és fejlődéshez szükséges tápanyagokat. A WellnessKids egyszerű, biztonságos és magas minőségű étrend-kiegészítők, amikkel gyermeked napi tápanyag-bevitelét biztosíthatod. Egészséges gyerekek, boldog szülők!

Étrend-kiegészítők

Modern társadalmunkban, ahol gyorsan megy az élet, könnyebb egy praktikus étrendet választani, mint egy kiegyensúlyozottat; tényszerű, hogy legtöbbünk nem jut megfelelő mennyiségű tápanyaghoz, mint amennyire szervezetünknek szüksége van az egészséges és optimális működéshez. A Wellness by Oriflame magas minőségű étrend-kiegészítői segítenek a hiányos tápanyagokat kiegészíteni, hogy jól néz ki és kiválóan érezd magad tetőtől-talpig, kívül-belül!

Kiegészítők

A divat szebbé és szórakoztatóbbá teszi az életet! Fejezd ki egyedi stílusod kiegészítőink széles választékával, fedezd fel az elegáns ékszereket, táskákat és további kiegészítőket most! Forrás: oriflame.com

Üdvözlettel: Ny. Király Ildi

Szépségtanácsadó