Elképesztő lehetőséget kínál a 30. éve Magyarországon jelen lévő Oriflame az üzletépítőknek. Valóban dupla sebességgel lehet haladni.

A program a C02-ben (februárban) indul és 2021. év végéig érvényes.

Ebből az alkalomból programunk keretében dupla sebességre kapcsolva 2x olyan gyorsan léphetsz új szintre a korábbiakhoz képest.

Érj el új szintet, amelyet még soha nem értél el az Oriflame Sikertervben, ezt a szintet tartsd meg 3-szor a 8 katalóguson keresztül és jutalomban részesülsz.

Tudom, mert tapasztalom, meg lehet csinálni.

Írtam már arról, hogy a Magnetword csapatával eredményesen dolgozunk. Mindez köszönhető az automata rendszerünknek, oktatási anyagoknak, és természetesen a stabil partnercég jó minőségű és megfizethető termékeinek, és az Oriflame sikertervnek.

Nem könnyű megtalálni azt a rendszert, azt a céget, melyre hosszú távon lehet alapozni. Ezért őszintén ajánlom a most munkát keresőknek. A kedvező feltételek hozzásegítik az üzletépítőket a gyors haladáshoz, a szintek teljesítéséhez. Azt mondom, itt most az is sikeres lesz, aki máshol nem tudott elérni említésreméltó eredményt.

A Start Program is remek ösztönző, motiváció az új belépőknek:

A részleteket itt olvashatod>>>>>>

Ugyanúgy 75-75 pont kell az új tagoknak rendelni, hogy az ajándékokhoz hozzájussanak!

Csábító! Elképesztő ajánlatok! Bár nem kötelező teljesíteni, ha valaki nem tudja vállalni ezt a 75 pontos kiadást, akkor saját részre csak azt vásárolja meg, amire szüksége van, amit megengedhet magának.

Ha tetszik, akkor itt olvass tovább, a Meghívót is ott találod.

Ha kérdésed lenne, segítek szívesen. (A linkekre kattints nyugodtan, az én oldalaim és a meghívó oldala is biztonságos oldal.)

Bízom benne, hogy tagjaink közt köszönthetlek!

Üdv: Ildi