Üdvözöllek!

Nyitrainé Király Ildikó vagyok. Néhány hónappal ezelőtt ismertem meg az Oriflame termékeit. Különösen a bőrápolás és wellness termékek tetszettek meg. Regisztráltam, így már az első vásárlásom alkalmával kedvezményesen vásárolhattam. Azóta használom, illetve használja a családom többi tagja is.

Ezen a weboldalamon, ami nem az Oriflame hivatalos oldala, a tapasztalataimat szeretném megosztani azokkal, akik szeretnének megismerni és használni természetes, egészséges termékeket.

“Mi hiszünk abban, hogy mindenki élhet teljes életet. A hosszú, boldog élet titka pedig az egészséges életmódban rejlik. Be kell látnunk, hogy az élet túl rövid. Túl rövid ahhoz, hogy minden nap sokat túlórázzunk, ne táplálkozzunk megfelelően, és mindig csak a “megfelelő időt” várjuk arra, hogy végre többet törődjünk magunkkal. A Wellness-szel a “megfelelő idő” ma jött el.

Mi elkötelezett segítőkként útmutatással és tanácsokkal szeretnénk Önt ellátni az egészséges életmód és az egészséges táplálkozás terén, valamint segíteni szeretnénk Önnek abban, hogy elérhesse a céljait, megvalósíthassa az álmait és ragyogó külsőre tegyen szert, miközben kitűnően érzi magát kívül és belül is.

Hogyan? Kiváló termékkínálatunk segítségével, melyet nemzetközi hírű svéd tudósok és táplálkozási szakértők fejlesztettek ki és teszteltek, valamint részletes életmódbeli tanácsokkal, melyekkel tökéletesen egészséges életmódot alakíthat ki.

Mindannyian egészségesek, energikusak és pozitívak szeretnénk lenni, de a tény, hogy többnyire városokban élünk, és ennek megfelelő életmódot is folytatunk, megnehezíti, hogy olyan természetes életet éljünk, és úgy táplálkozzunk, ahogy azt a testünk ténylegesen megkívánná.

Az aktív életmód, a kalóriákban szegény, ámde tápanyagokban gazdag étrend biztosítja azt, hogy elkerüljük a betegségeket, meghosszabbítsuk az életünket és javítsuk az életminőségünket. A Wellness-termékeket azért fejlesztettük ki, hogy az optimális összetétellel és a kényelmes használattal segítsünk a mai kor emberének a kiegyensúlyozott tápanyagbevitel elérésében..

„Mindennap egy alma az orvost távol tartja” – szól az egyik legrégibb mondás, ami egyértelműen mutatja, hogy milyen fontos szerepet játszik a táplálkozás az egészség megőrzésében. Azok az emberek, akik megértik és a magukévá is teszik ezt a felfogást, felelősséggel viseltetnek a saját táplálkozásuk és testük iránt.

A Wellness by Oriflame-termékek használata egy nagyon fontos lépés ebbe az irányba, és mi most lehetőséget kínálunk arra, hogy csatlakozzon azon emberek millióihoz, akik már használják ezeket a készítményeket.”

Forrás: Wellness by Oriflame

Itt meg tudod nézni a termékeket.

https://hu.oriflame.com/wellness

Bízom benne, hogy a Wellness rajongók táborában köszönthetlek! >>>>> https://bit.ly/36y2LkK

Ha kérdésed lenne, segítek szívesen.


Wellness by Oriflame ízesített levespor

A Wellness by Oriflame ízesített levesporokat a család minden tagja fogyaszthatja ízletes és egészséges meleg levesként tízóraira, uzsonnára, vagy az ebéd részeként.

A 100%-ban természetes alapanyagokból készült levesporok optimális tápanyagforrásként szolgálnak.

100%-BAN TERMÉSZETES ÖSSZETEVŐK

A shake-ekhez hasonlóan a Wellness by Oriflame levesporok fogyasztása is két cél elérését szolgálja egyszerre.

Súlycsökkentés

A legtöbb vásárló azért fogyasztja rendszeresen a Paradicsom- és bazsalikom-ízesítésű és/vagy Spárga-ízesítésű levesport, mert súlycsökkenést szeretne elérni, és azért fogyasztja továbbra is, mert meg is szeretné tartani az elért súlyt.

A Wellness by Oriflame ízesített levespor:

• optimális tápanyag-összetevőket és minimális mennyiségű kalóriát tartalmaz;

• alacsony glikémiás indexű nassolnivaló, amely segít stabilizálni a vércukor- és az inzulinszintet;

• kiegyensúlyozza a vércukorszintet, ezzel csökkentve az édesség utáni vágyat, az éhséget, és megakadályozza, hogy folyamatosan az ételekre gondoljunk.

Jó közérzet

• A Wellness by Oriflame ízesített levesporból készült levesek étkezések között történő fogyasztása hozzájárul ahhoz, hogy fizikailag és mentálisan is jól érezzük magunkat a nap folyamán, és energikusak legyünk.

• Energiaszintünk és erőnlétünk lehetővé teszi azt, hogy akár rögtön munka után testedzést végezzünk.

• Megszűnik az édesség utáni sóvárgásunk.

A Paradicsom- és bazsalikomízesítésű levespor és a Spárga-ízesítésű levespor legfontosabb jótékony hatásai:

A termék összetétele egy 28 grammos adagban:

  • Energia: 100 kcal / 418 kJ – egy banán e nergiatartalmának felel meg
  • Fehérje: 10 g
  • Szénhidrát: 11 g
  • Zsír: 1,5 g

Itt meg tudod nézni a termékeket. https://hu.oriflame.com/wellness

Bízom benne, hogy a Wellness rajongók táborában köszönthetlek! Ha kérdésed lenne, segítek szívesen.

Forrás: Wellness by Oriflame


A Wellness by Oriflame ízesített italporok

A Wellness by Oriflame ízesített italporok receptúráját 8 évnyi folyamatos kutatómunka és számos kísérlet eredményeképpen fejlesztették ki a svédországi Igelösa Táplálkozástudományi Kutatóközpontban.

Az egyedülálló összetevőknek köszönhetően az Eper/vanília/csokoládé ízesítésű italporból készült shake fogyasztása egyszerre két cél elérését is szolgálja.

Súlycsökkentés

A legtöbb vásárló azért fogyasztja rendszeresen az Eper/vanília/csokoládé ízesítésű italporból készült shake-et, mert súlycsökkenést szeretne elérni, és azért folytatja a fogyasztását, mert meg is szeretné tartani az elért súlyt.

Az Eper/vanília/csokoládé ízesítésű italporból készült shake:

– optimális tápanyag-összetevőket és minimális mennyiségű kalóriát tartalmaz;

– alacsony glikémiás indexű nassolnivaló, amely segít stabilizálni a vércukor- és az inzulinszintet;

– kiegyensúlyozza a vércukorszintet, ezzel csökkentve az édesség utáni vágyat, az éhséget, és megakadályozza, hogy folyamatosan az ételekre gondoljunk.

Jó közérzet

– Az Eper/vanília/csokoládé ízesítésű italporból készült shake étkezések között történő fogyasztása hozzájárul ahhoz, hogy fizikailag és mentálisan is jól érezzük magunkat a nap folyamán, és energikusak legyünk.

– Energiaszintünk és erőnlétünk lehetővé teszi azt, hogy akár rögtön munka után testedzést végezzünk.

– Megszűnik az édesség utáni sóvárgásunk.

Az italporból készült shake legfontosabb jótékony hatásai:

Forrás: Wellness by Oriflame

Ha szeretnél regisztrálni a kedvezményes vásárlás miatt, akkor kattints az oldalra és töltsd ki az űrlapot >>>>>> https://bit.ly/36y2LkK


Vissza a főoldalra>>>>>>