Mindenki ismeri ezt a mondást, ami egyértelműen mutatja, hogy milyen fontos szerepet játszik a táplálkozás az egészség megőrzésében.

A svédországi Igelösa Táplálkozástudományi Kutatóközpont tápanyagokkal kapcsolatos kutatásokat és fejlesztéseket végez. Az ott vezetett kutatások olyan hatékony programok és termékek kifejlesztésére irányulnak, amelyek a helytelen életmódból fakadó betegségek (mint például szív- és érrendszeri megbetegedések, diabétesz és elhízás) megelőzésére és kezelésére szolgálnak.

A legtöbb ember étkezési szokásait – az, hogy mit esznek, hogyan készítik el az ételt, mikor és mekkora adagot esznek, és mennyi alkoholt fogyasztanak – a kulturális és szociális környezet és a szokások határozzák meg, nem pedig az, hogy a hosszú és egészséges élet érdekében optimalizálják a táplálkozást.

Azokban a családokban, ahol mindkét szülő dolgozik, a félkész ételek (feldolgozott, konyhakész és csomagolt készítmények) segítenek ugyan időt megtakarítani, ugyanakkor az egészségre egyáltalán nincsenek jó hatással.

Ironikus módon éppen az egészségtelen ételek a legolcsóbbak, ezzel együtt viszont ezek a leggazdagabbak kalóriában, és a legszegényebbek tápanyagokban. Ráadásul a félkész, gyors ételeket sokkal könnyebb beszerezni a boltokban, az utcán és az éttermekben, mint a friss, egészséges és organikus élelmiszereket.

A táplálkozástudományi felmérések azt mutatják, hogy az emberek 80%-a még a minimálisan ajánlott napi gyümölcs- és zöldségmennyiséget (500–1000 gramm) sem fogyasztja el.

A 4–10 éves gyermekeknek 400 gramm zöldség és gyümölcs ajánlott, de a gyermekek 90%-a szintén nem fogyasztja el ezt a mennyiséget. Összefoglalva tehát, a legtöbb ember számára étrend-kiegészítők használata nélkül szinte lehetetlen elérni és fenntartani azt az étkezési struktúrát, amely megfelel a test kívánalmainak.

A Wellness-termékeket azért fejlesztették ki, hogy az optimális összetétellel és a kényelmes használattal segítsék a mai kor emberének a kiegyensúlyozott tápanyagbevitel elérésében.

Itt meg tudod nézni a termékeket.

https://hu.oriflame.com/wellness

Bízom benne, hogy a Wellness rajongók táborában köszönthetlek!

Ha kérdésed lenne, segítek szívesen.

Üdv: Ildi

Csatlakoznál? >>>> Itt olvass tovább>>>>