Miben rejlik a Wellness by Oriflame ízesített levesporok egyedisége?

1. Nemzetközileg elismert svéd tudósok fejlesztették ki

A Wellness by Oriflame ízesített levesporok receptúráját Professzor Stig Steen és kutatócsapata dolgozta ki a svédországi Igelösa Táplálkozástudományi Kutatóközpontban.

Stig Steen a szív- és mellkassebészet professzora a Lundi Egyetemi Kórházban, valamint a világ egyik vezető orvosa a szív- és tüdőtranszplantáció, valamint az újraélesztés területén. Az Igelösa Táplálkozástudományi Kutatóközpontban táplálkozási- és életmódkutatásokat végeznek.

2. 100 %-ban tiszta, természetes és kiváló minőségű alapanyagok

A levesporok teljes értékű alapanyagokból készülnek – spárga, paradicsom, bazsalikom stb. – és nem tartalmaznak mesterséges ízfokozókat, tartósítószereket, színezőanyagokat vagy édesítőszereket.

3. Vegetáriánusok, vegánok, gluténérzékenyek és laktózérzékenyek is fogyaszthatják

A levesporok 100%-ban növényi összetevőkből állnak, valamint nem tartalmaznak tejet, tojást, glutént és laktózt. Az összetevők közül az egyedüli lehetséges allergén a szójafehérje.

4. HACCP tanúsítvánnyal rendelkező németországi gyártóüzemben gyártják

A HACCP a Hazard Analysis and Critical Control Points (Veszélyelemzés és Kritikus Ellenőrzőpontok) rövidítése, mely nem más, mint szigorú előírások sorozata, amely meghatározza a termék minőségét esetlegesen befolyásolni képes gyártási és tesztelési folyamatokat. Célja az élelmiszer- és gyógyszerbiztonság megteremtése, vagyis a fizikai, kémiai és biológiai veszélyek megelőzése és kiszűrése, és a termékbiztonság megteremtése.

5. GMO-mentes

A levesporok nem tartalmaznak semmiféle genetikailag módosított összetevőt.

6. Három kiváló, növényi eredetű fehérjeforrás: szója, borsó, burgonya

A Wellness by Oriflame levesporok magas fehérjetartalma három különböző növényi eredetű fehérjeforrásból származik, melyek együttesen az összes esszenciális aminosavat biztosítják.

A növényi eredetű fehérjék a fenntarthatóság szempontjából is előnyösek, mivel gyártásuk kevesebb energiát és természeti erőforrást igényel, mint a húsgyártás.

7. Egészséges Omega 3-zsírsavak repcemagolajból

A levesporok nagyon kevés zsírt tartalmaznak, valamint repcemagolaj található bennük, mely a főzőolajok közül a legideálisabb Omega 3-profilú olaj. A táplálkozási szakértők és az orvosok ezért ajánlják a repcemagolajat a kisbabák és a gyermekek ételeinek elkészítéséhez is.

8. Alacsony glikémiás index (GI), prebiotikus, vízben oldódó rostok – inulin

A levesporok inulint is tartalmaznak, amely egy prebiotikus, cikóriagyökérből származó vízben oldódó rost. A vízben oldódó rostok megkötik és kimossák a szervezetünkből a méreganyagokat és a koleszterint.

A prebiotikumok jótékony hatással vannak a bélflórára, amely fontos szerepet játszik az immunrendszerünk megfelelő működésében. Az alacsony GI szint stabil vércukor- és inzulinszintet biztosít.

Itt meg tudod nézni a termékeket.

Levesek>>>>>>

Bízom benne, hogy a Wellness rajongók táborában köszönthetlek!

Ha kérdésed lenne, segítek szívesen.

Üdv: Ildi

Csatlakoznál? >>>> Itt olvass tovább>>>>