Az online üzleti szisztémával direktori csapatokat építünk, olyan emberekből, akiket a világhálón keresztül hívtunk meg az online marketingünk segítségével a partnercéghez. Akik egyszerűen felmennek a saját oldalukra és megrendelik azt, amire nekik és családjuknak szükségük van.

Lényeg hogy nem eladókat keresünk. Nem terméket kell eladni. Olyan emberekkel építjük fel az üzletet, akik pénzt akarnak keresni, elfogadják és követik a szisztémát és ezért rendszeresen itt veszik meg azokat a termékeket, amiket minden ember használ, és egyébként is máshol megvásárolna.

 A cél minél több tudatos vásárló, hiszen ha végig gondoljuk, egy ember soha nem fog egyedül annyit vásárolni, mint amennyi terméket 10 ember használ. És tovább megyek 10 ember soha nem fog annyit vásárolni, mint 100 ember.

Ezekre a termékekre mindenkinek folyamatosan szüksége van, de a cél nem az eladás. Eladással soha nem fogsz sok pénzt keresni.

Miben leszünk segítségedre?

Megmutatjuk, honnan jön a pénz, hogyan tudsz embereket meghívni az online marketingünk segítségével, és hogyan tudod a leggyorsabb fejlődést elérni. Mindezekről részletes tájékoztatást kapsz az oktatási anyagunkból. Folyamatos segítségre és támogatásra számíthatsz a csapattól.

Hogyan lesz ebből bevétel?

A partnercégünktől pénzt kapunk vissza a termékforgalom után. Tehát nem mi adjuk el a terméket, hanem a weboldalra irányítjuk a vásárlókat. A partnercégtől a karrierlépcsőnkön haladva egyszeri pénzjutalmakat és ingyenes külföldi utazásokat is kapsz.

Nézzünk egy példát: A Te aktív tagjaid száma 100 ember, mindannyian itt vásárolnak 20.000 Ft értékben. A generált forgalom, így 2.000.000 Ft. Ebből a partnercégünk 150.000 Ft jutalékot visszautal számodra.

Mi kell a sikerhez?

Amikor találkozunk egy lehetőséggel, a siker azon múlik, hogy munkának, üzletnek, vagy egyszerűen csak hobbinak tekintjük. A különbség az, hogy a hobbidat akkor csinálod, ha van rá időd és van hozzá kedved, a munkánál erre szánod az idődet tudatosan és akkor is megcsinálod, ha éppen nincs hozzá kedved.

Gyorsabb fejlődést akkor tudsz elérni, ha erre a lehetőségre üzletként tekintesz. Oktatási anyagunknak és a csapat vezetőinek köszönhetően a módszereket könnyen elsajátíthatod és a szisztéma lépéseit követve te is hosszú távú stabil jövedelemre tehetsz szert.

Mit tegyél most?

Tarts velünk, töltsd ki az űrlapot és légy elérhető! Mi felvesszük veled a kapcsolatot és minden további felmerülő kérdésedre készséggel válaszolunk.

Oriflame regisztrációhoz kattints ide

Üdvözlettel: Ildi