Méregtelenítés vagy életmódváltás?

A szervezetünk remekül méregteleníti saját magát.

Az emésztőrendszer, a máj és a vesék végzik a munka javát, feldolgoznak, szűrnek és kiürítik a toxinokat és salakanyagokat a testünkből.

Amikor ezek a szervek egészségesen működnek, a méregtelenítés automatikusan történik.

Ahhoz, hogy ez így is maradjon, arra van szükség, hogy a májunkat ne terheljük túl alkohollal, telített zsírokkal, vegyi anyagokkal.

A megfelelő mennyiségű vízfogyasztás elengedhetetlen a vesék működéséhez, melyek a véráramból szűrik ki a méreganyagokat, hogy a vizelettel távozzon a testünkből.

Az alvás is nagyon fontos, és nem csak az agyunk számára. A szervezetünk is alvás közben végzi el a méregtelenítő munka java részét. A bőrünk is éjjel regenerálódik.

A kiegyensúlyozott, egészséges táplálkozás: az egészséges gabonafélék, minőségi fehérjék, gyümölcsök és zöldségek fogyasztása nagyban megkönnyíti a testünk méregtelenítését, ezáltal megelőzhetünk rengeteg krónikus betegséget.

Testi és lelki egészség = életmódváltás

Sportolás, mozgás, pihenés, stressz mentes élet, egészséges táplálkozás

Mindannyian tisztában vagyunk ezzel, de …

Ahol mindkét szülő dolgozik, a félkész ételek (feldolgozott, konyhakész és csomagolt készítmények) segítenek ugyan időt megtakarítani, ugyanakkor az egészségre egyáltalán nincsenek jó hatással.

Ironikus módon éppen ezek az ételek ma már nem a legolcsóbbak, de a leggazdagabbak kalóriában, és a legszegényebbek tápanyagokban.

Ráadásul sokkal könnyebb beszerezni a boltokban, az utcán és az éttermekben, mint a friss, egészséges és organikus élelmiszereket.

A táplálkozástudományi felmérések azt mutatják, hogy az emberek 80%-a még a minimálisan ajánlott napi gyümölcs- és zöldségmennyiséget (500–1000 gramm) sem fogyasztja el.

A 4–10 éves gyermekeknek 400 gramm zöldség és gyümölcs ajánlott, de a gyermekek 90%-a szintén nem fogyasztja el ezt a mennyiséget.

Összegezve tehát, a legtöbb ember számára étrend-kiegészítők használata nélkül szinte lehetetlen elérni és fenntartani azt az étkezési struktúrát, amely megfelel a test kívánalmainak.

A méregtelenítés inkább egy fenntartható, hosszú távú elköteleződés, amely során nem kell lemondanunk a finomságokról, csupán egészséges alapanyagokból kell elfogyasztanunk azokat.

Ha szeretnél többet tudni a termékekről, a kedvezményes vásárlásról, írj nekem bizalommal >>>> ITT

Csatlakozz a FB csoportunkba! Szeretettel várlak!

Üdv: Ildi

Egészség

Previous article

Mi a glikémiás index?