LEGYÉL BRAND PARTNERÜNK!

Tudj meg mindent a Brand Partner programról és előnyökről!

Törzsvásárlói kódszámod elkészítése csak 2 percet vesz igénybe, cserébe 20 %-os kedvezményt biztosít az Oriflame.

Milyen Oriflame Brand Partnernek lenni?

Oriflame Brand Partnerként 20% kedvezménnyel vásárolhatsz termékeket saját használatra vagy családtagjaidnak, emellett további kedvezményekben részesülhetsz, ezáltal pénzt spórolhatsz; saját eladásaidból pénzt kereshetsz; meghívhatsz másokat a csapatodba, és a csapattagok eladásaiból extra bevételed lehet.

Oriflame Brand Partnereink közül sokan sikeres karriert értek el következetes munkával, teljes munkaidőben, míg mások a szabadidejükben értékesítenek extra bevételért. Bármelyik is legyen a megfelelő út a számodra, mi szívesen várunk és mindenben támogatunk.

Arra invitállak, hogy a Magnetwork rendszerén keresztül csatlakozz hozzánk, legyél munkatársunk és Oriflame Brand Partner.

A Magnetwork csapatában az üzlet mellett azon dolgozunk, hogy minél több ember legyen tudatos vásárló, törzsvásárló.

Olyan emberekkel építjük fel az üzletet, akik pénzt akarnak keresni. Ezért elfogadják azt, hogy a partnercégünknél vásárolják meg rendszeresen azokat a hétköznapi termékeket, amiket használnak, és egyébként is megvásárolnának.

A partnercégünk, az Oriflame termékeit nagyon sokan vásárolják, de sokan még mindig tanácsadókon keresztül. Egy egyszerű regisztrációval elkészítjük a saját törzsvásárlói kódodat, és a webáruházban egyből 20%-os kedvezménnyel vásárolhatsz magadnak.

Ahogy olvashattad: saját eladásaidból pénzt kereshetsz; meghívhatsz másokat a csapatodba, és a csapattagok eladásaiból extra bevételed lehet.

Amikor találkozunk egy lehetőséggel, a siker azon múlik, hogy munkának, üzletnek, vagy egyszerűen csak hobbinak tekintjük 

Nincs üzleti kockázat, és befektetés. Az egyetlen befektetésed az időd és az energiád.

Egy egyszerű regisztrációval a Magnetwork fiókod és az Oriflame kódod is elkészül. Azután már kezdheted az ismerkedést az online üzletépítő eszközökkel, amivel a saját üzleted építed.

HA nem szeretnél online dolgozni, hozzánk törzsvásárlóként is érdemes csatlakoznod.

Mit ajánlunk?

Ha vásárlóként regisztrálsz nálunk, akkor mi elkezdjük a te csapatod is építeni anélkül, hogy te üzletként tekintenél rá.

Ennek köszönhetően a növekvő forgalom miatt további 4% – 24% kedvezményt kaphatsz a már egyébként is kedvezményes termékek árából, ami egy igazán ritka lehetőség.

Később aztán dönthetsz úgy, hogy dolgozol velünk, így egyből egy magasabb szintről indulhatsz.

Nos, jól hangzik? Tarts velünk!

Töltsd ki az űrlapot a weboldalon, kérd az ingyenes tájékoztatást!

Mi történik, miután jelentkeztél?

Az e-mail fiókodba megkapod az első levelet, melyben minden lényeges információ benne lesz. Óriási segítség a döntés meghozatalához.

HA tetszik, és gyorsítanál, akkor a tájékoztató levél végén tudsz csatlakozni hozzánk.

Keress bizalommal, ha …

  • Szeretnél akciós áron vásárolni
  • Szeretnél törzsvásárlói kódszámot
  • Szeretnél otthonról dolgozni

Nézd meg az új, aktuális Start Programunk részleteit!