Keress pénzt ma és valósítsd meg álmaidat holnap!

Üdvözöllek!

Ezen a weboldalon, ami nem az Oriflame hivatalos oldala, a tapasztalataimat szeretném megosztani azokkal, akik szeretnének megismerni és használni természetes, egészséges termékeket.

Két éve ismertem meg az Oriflame termékeit. Különösen a bőrápolás és wellness termékek tetszettek meg. Azóta rendszeresen használjuk otthon, illetve a családunkon kívül egyre több ismerősünk elégedett a termékekkel.

Miért érdemes csatlakozni?

  • Először is a termékekért!
  • Törzsvásárlóként vagy Oriflame Brand Partnerként 20% kedvezménnyel vásárolhatsz termékeket saját használatra vagy családtagjaidnak, emellett további kedvezményekben részesülhetsz, ezáltal pénzt spórolhatsz; saját eladásaidból pénzt kereshetsz; meghívhatsz másokat a csapatodba, és a csapattagok eladásaiból extra bevételed lehet.

Oriflame Brand Partnereink közül sokan sikeres karriert értek el következetes munkával, teljes munkaidőben, míg mások a szabadidejükben értékesítenek extra bevételért.

Bármelyik is legyen a megfelelő út a számodra, mi szívesen várunk és mindenben támogatunk.

Arra invitállak, hogy csatlakozz hozzánk, legyél munkatársunk és Oriflame Brand Partner.

Célunk, hogy

  • minél többen legyenek tudatos vásárlók, törzsvásárlók, hogy ismerjék meg termékeink tudását és használják egészségük támogatásához
  • minél több embernek segítsünk, hogy ismerjék meg ezt a lehetőséget

Olyan emberekkel építjük fel az üzletet, akik pénzt akarnak keresni. Ezért elfogadják azt, hogy a partnercégünknél vásárolják meg rendszeresen azokat a hétköznapi termékeket, amiket használnak, és egyébként is megvásárolnának máshol.

Ahogy olvashattad:

  • saját eladásaidból azonnal pénzt kereshetsz
  • meghívhatsz másokat a csapatodba
  • a csapattagok eladásaiból extra bevételed lehet

Amikor találkozunk egy lehetőséggel, a siker azon múlik, hogy munkának, üzletnek, vagy egyszerűen csak hobbinak tekintjük 

Nincs üzleti kockázat, és befektetés. Az egyetlen befektetésed az időd és az energiád.

Egy egyszerű regisztráció és már rendelkezel is Oriflame kóddal. Azután már kezdheted az ismerkedést az online üzletépítő eszközökkel, amivel a saját üzleted építed.

Nos, jól hangzik? Tarts velünk! Kattints a képre és töltsd ki az űrlapot!

Keress bizalommal, ha …

  • szeretnél akciós áron vásárolni
  • szeretnél törzsvásárlói kódszámot
  • szeretnél otthonról dolgozni

Ha alapos, átfogó tájékoztatást szeretnél, akkor keress bizalommal, vagy írj nekem!>>>>>

Üdvözlettel: Ildi


Vissza a főoldalra>>>>>