Keress pénzt ma és valósítsd meg álmaidat holnap!

Üdvözöllek!

Nyitrainé Király Ildikó vagyok. Néhány hónappal ezelőtt ismertem meg az Oriflame termékeit. Különösen a bőrápolás és wellness termékek tetszettek meg. Regisztráltam, így már az első vásárlásom alkalmával kedvezményesen vásárolhattam. Azóta használom, illetve használja a családom többi tagja is.

Ezen a weboldalamon, ami nem az Oriflame hivatalos oldala, a tapasztalataimat szeretném megosztani azokkal, akik szeretnének megismerni és használni természetes, egészséges termékeket.

Oriflame Brand Partnerként 20% kedvezménnyel vásárolhatsz termékeket saját használatra vagy családtagjaidnak, emellett további kedvezményekben részesülhetsz, ezáltal pénzt spórolhatsz; saját eladásaidból pénzt kereshetsz; meghívhatsz másokat a csapatodba, és a csapattagok eladásaiból extra bevételed lehet.

Oriflame Brand Partnereink közül sokan sikeres karriert értek el következetes munkával, teljes munkaidőben, míg mások a szabadidejükben értékesítenek extra bevételért.

Bármelyik is legyen a megfelelő út a számodra, mi szívesen várunk és mindenben támogatunk.

Arra invitállak, hogy csatlakozz hozzánk, legyél munkatársunk és Oriflame Brand Partner.

Célunk, hogy minél több embernek segítsünk, ismerjék meg ezt a lehetőséget és legyenek tudatos vásárlók, törzsvásárlók.

Olyan emberekkel építjük fel az üzletet, akik pénzt akarnak keresni. Ezért elfogadják azt, hogy a partnercégünknél vásárolják meg rendszeresen azokat a hétköznapi termékeket, amiket használnak, és egyébként is megvásárolnának.

A partnercégünk, az Oriflame termékeit nagyon sokan vásárolják, de sokan még mindig tanácsadókon keresztül. Egy egyszerű regisztrációval elkészítjük a saját törzsvásárlói kódodat, és a webáruházban egyből 20%-os kedvezménnyel vásárolhatsz magadnak.

Ahogy olvashattad: saját eladásaidból pénzt kereshetsz; meghívhatsz másokat a csapatodba, és a csapattagok eladásaiból extra bevételed lehet.

Amikor találkozunk egy lehetőséggel, a siker azon múlik, hogy munkának, üzletnek, vagy egyszerűen csak hobbinak tekintjük 

Nincs üzleti kockázat, és befektetés. Az egyetlen befektetésed az időd és az energiád.

Egy egyszerű regisztráció és már rendelkezel is Oriflame kóddal. Azután már kezdheted az ismerkedést az online üzletépítő eszközökkel, amivel a saját üzleted építed.

Nos, jól hangzik? Tarts velünk! Kattints a képre és töltsd ki az űrlapot!

Keress bizalommal, ha …

  • szeretnél akciós áron vásárolni
  • szeretnél törzsvásárlói kódszámot
  • szeretnél otthonról dolgozni

Ha alapos, átfogó tájékoztatást szeretnél, akkor keress bizalommal, vagy írj nekem!>>>>>

Üdvözlettel: Ildi


Vissza a főoldalra>>>>>