Kannabisz megelőzésre

Már bizonyára olvastad, hogyan hat a Kannabisz-olaj a különböző betegségekre. Megelőzni viszont sokkal olcsóbb és jobb döntés, mint esetleg pénzen visszavásárolni azt, amit elvesztettünk, az egészséget‼

Helyezd máshova a fókuszt addig, amíg nem késő‼

Válaszd az egészséget!

Mit tehet a Kannabisz-olaj azért, aki nem beteg?

A CBD-olaj növeli az energiaszintet

Néha erős fáradtságot érzel, nincs energiád még a legegyszerűbb feladatokhoz sem. Már reggel fáradt vagy és alig várod az esti lefekvést. Minden reggel úgy érzed, hogy el kellene menned az orvoshoz, hogy megtudd, nincs-e valami komoly bajod.

Valószínűleg a szervezetednek egyszerűen csak energiára lenne szüksége. Ilyen esetben a CBD-olaj növeli az energiát, felfrissít, s készen állsz az egész napra. A CBD-olaj aktiválja az endokannabinoid rendszert, amely erősíti azokat a sejteket, ahonnan Te az erőt kapod.

A CBD-olaj csökkenti a szorongást és a stresszt

A szorongás az az érzés, amit akkor tapasztalsz, ha valamin aggódsz, ami fontos a számodra. Ez teljesen normális. De ha hosszabb ideig ideges vagy és stresszelsz olyan dolgok miatt, amikért egyáltalán nem kellene aggódnod, az káros hatással lehet az egészségedre.

Az CBD-olaj egyik ismert hatása révén az endokannabinoid rendszer megnyugtatja az idegeket és segít abban, hogy békésebben, harmonikusabban, vagyis jobban érezd magad.

A CBD-olaj előnye a kémiai anyagokkal (gyógszerekkel, nyugtatókkal) szemben, hogy nem befolyásolja a májat és a vesét, hosszabb ideig használva sincsenek káros mellékhatásai.

A CBD-olaj antioxidáns

A kannabidiol antioxidáns hatása nagyobb, mint a C és az E vitaminoké!

Amikor a szervezet felhasználja az oxigént, a test különböző folyamatai során bizonyos részecskék alakulnak ki – az ún. szabad gyökök – amelyek kedvezőtlen hatást gyakorolnak a szervezetre. A CBD-olaj segít a szervezetnek megvédeni magát a szabad gyökök által kiváltott gyulladásoktól és stressztől.

A CBD-olaj és a súlykontroll

A súlykontroll két dologból áll: a táplálékfelvételből és az energia elégetéséből fizikai aktivitás során. A CBD-olaj előnye, hogy csökkenti a sóvárgást az élelmiszerek után. Továbbá segíti az anyagcserét, ami igen fontos a fizikai aktivitáskor. Az olaj hasznos azoknak is, akik a szorongás és stressz miatt étkezési problémákkal küzdenek – segíti a rendes evést!

A CBD-olaj az alkohol káros hatásai ellen

Az alkohol – főként nagy mennyiségben – károsítja a májat. A kannabidiol (CBD) tulajdonságainak köszönhetően védi a májat a károsodástól, megakadályozza a zsírok és lipidek lerakódását, tárolását.

A CBD-olaj hatása az endokannabinoid rendszeren keresztül igen széles körű. Mint látható, nem csak a különböző tünetekkel rendelkezőknek előnyös.

A CBD-olaj használatával javítod a közérzeted és támogatod az egészséged!

Vedd fel velem a kapcsolatot, s meghívlak szakmai csoportunkba, ahol meggyőző tapasztalatokkal ismerkedsz meg.

Írj nekem bizalommal ( e-mailben fogok válaszolni Neked) >>>> ITT

Ha szeretnéd, hogy beszélgessünk, akkor töltsd ki az oldalon az űrlapot >>>>

Ha kérdésed van, keress bátran!

CBD a webshopban

További információkért keress bizalommal!