Miben rejlik a Wellness by Oriflame ízesített italporok egyedisége?

1. Nemzetközileg elismert svéd tudósok fejlesztették ki

A Wellness by Oriflame ízesített italporok receptúráját Professzor Stig Steen és kutatócsapata hozta létre a svédországi Igelösa Táplálkozástudományi Kutatóközpontban. A formula védelme érdekében a receptúrát szabadalmi oltalom alá helyezték, így a terméket kizárólag az Oriflame értékesíti.

2. Klinikai kísérletek által bizonyított hatékonyság és termékbiztonság

Az Oriflame egy egyedülálló, két éves klinikai testsúlycsökkentést kutató kísérletet folytatott Igelösaban, mely során a résztvevők rendszeresen Oriflame ízesített italporból készült shake-et fogyasztottak, és követték a “Wellness Roadmap™ – A kiegyensúlyozott élet útja” útmutatásait.

A professzor Stig Steen által vezetett tanulmány eredményei jelentős testsúlycsökkenést és közérzetjavulást mutattak. A második év végére a túlsúlyos tesztalanyok átlagos súlycsökkenés 13,6 kg volt, és a kísérlet végére a páciensek általános közérzete, fizikai és mentális teljesítőképessége és energiaszintje jelentősen javult.

3. HACCP tanúsítvánnyal rendelkező gyártóüzemek

A HACCP a Hazard Analysis and Critical Control Points (Veszélyelemzés és Kritikus Ellenőrzőpontok) rövidítése, mely nem más, mint szigorú előírások sorozata, amely meghatározza a termék minőségét esetlegesen befolyásolni képes gyártási és tesztelési folyamatokat. Célja az élelmiszer- és gyógyszerbiztonság megteremtése, vagyis a fizikai, kémiai és biológiai veszélyek megelőzése és kiszűrése, és a termékbiztonság megteremtése.

4. Csakis természetes összetevők

Az ízesített italporokból készült shake-ek olyan teljesértékű és természetes élelmiszereket tartalmaznak, mint a tej, a tojás, a borsó, az alma, a csipkebogyó és a cukorrépa. Az italporok megalkotása során tiszta, természetes és ízletes receptúrák megalkotását tűztük ki célul, melyek csakis természetes ízesítőanyagokat és színezőanyagokat tartalmaznak (például cukorrépa-reszeléket az Eper ízesítésű italporban, és kókusz-reszeléket a Csokoládé ízesítésű italporban).

5. Optimális Omega 3 és Omega 6 összetétel

Az Eper/vanília/csokoládé ízesítésű italporhoz lenmaggal táplált csirkéből származó, igen egyedi és különleges tojásból nyert fehérjét használunk, ezért az italporok nagy mennyiségű Omega 3-at tartalmaznak.

Ennek köszönhetően ideális arányban találhatóak meg bennük az Omega 3- és az Omega 6-zsírsavak.

6. Természetesen magas a rosttartalmuk és alacsony a glikémiás indexük

A shake-ek svéd cukorrépából származó, magas rosttartalommal bírnak és rendkívül alacsony a glikémiás indexük, csupán 28 (55 alatt számít alacsonynak a GI). Az alacsony glikémiás index elősegíti a vércukorszint stabilizálását, csökkenti az édesség utáni vágyat, valamint fokozza az energiát és a koncentrálóképességet.

7. Három kiváló fehérjeforrás

A piacon fellelhető legtöbb termék csupán egy forrásból származó fehérjét tartalmaz. A Wellness by Oriflame ízesített italporok 3 különböző fehérjeforrásból származó fehérjéket tartalmaznak: borsóból, tojásból és tejsavóból. A különféle forrásokból származó tápanyagok mindig többféle jótékony hatással bírnak, mintha csak egy forrásból származnának.

Például a többféle forrásnak köszönhetően ezek a tápanyagok nem csak a szervezet számára szükséges aminosavakat biztosítják, hanem organikus tojás vitaminokat (főként B-vitaminokat) és ásványi anyagokat (vas, foszfor, cink és szelénium) is tartalmaznak.

Itt meg tudod nézni a termékeket.

https://hu.oriflame.com/wellness

Bízom benne, hogy a Wellness rajongók táborában köszönthetlek!

Ha kérdésed lenne, segítek szívesen.

Üdv: Ildi

Csatlakoznál? >>>> Itt olvass tovább>>>>