Ma már egyértelműen tudjuk, hogy a betegségek, az egészségügyi problémák hátterében a bélflóra károsodása áll.

Sokan nem gyógyszerekben keresik a megoldást.

Természetes módon visszaállíthatjuk a bélflóránk egyensúlyát?

” Bélflóránkban különböző baktériumok találhatóak meg. Ezek egy része elengedhetetlen az egészséghez, más részük azonban nagy mennyiségben súlyos problémákat okozhat a szervezetben.

Ha a jó és rossz baktériumok egyensúlyban vannak, akkor nincs ok az aggodalomra. Ha viszont felborul az egyensúly, akkor a káros bacik elszaporodhatnak, és káros, gyulladáskeltő folyamatokat indíthatnak el.

Ennek során sérülhetnek az immunsejtek is, de nem csak ez okozhat gondot. Az immunrendszer ekkor a belső gyulladások megfékezésére koncentrál, így kevesebb kapacitása marad a kívülről érkező kórokozók elleni védelemre. Ennek eredményeképp gyorsabban betegedhetünk meg.” A forrás itt

Ha tehát szeretnéd elkerülni a betegségeket, bélflórádra is kell figyelned!

Hogyan?

Javaslatunk az immunrendszer erősítésére

Acélos immunrendszert és kirobbanó energiát szeretnél?

A valódi védelem az emésztőrendszerünk és a bélflóránk helyreállításával kezdődik.

NO.1 Digestive Enzyme, bromelainnal és papainnal, Life Care®

Az enzimek olyan összetett fehérjeanyagok, amelyek a test biokémiai folyamatait szabályozzák. Ahhoz, hogy a táplálék hasznosuljon a szervezetnek enzimekre van szüksége.

Kiválóan stimulálja, stabilizálja és optimalizálja az emésztőrendszert, és magas bio hasznosulásának köszönhetően a szervezetben optimálisan és gyorsan fel is szívódik.

A multienzim-komplex egyedülálló összetételének köszönhetően hozzájárul az emésztési folyamatokhoz, az anyagcsere egyensúlyához, támogatja a fogyást, valamint a glutén- és laktóztoleranciát is fokozhatja.

A lipáz egy olyan enzim, amely az epesó és a kolipáz jelenlétében alakítja át a zsírt trigliceridekké és glicerinné (alkohol), hogy az fel tudjon szívódni a bélben.

Az amiláz egy olyan enzim, amely a hasnyálmirigyben és nyálmirigyekben termelődik, és a keményítőt, a glikogént és poliszacharidokat hidrolizálja.

A proteázok olyan enzimek, amelyek az emésztőrendszer szintjén hatnak, és a peptideket aminosavakra bontják.

A laktáz a laktózt olyan glükózzá és galaktózzá alakítja át, amelyek már át tudnak jutni a bélgáton.

A bromelain a szervezet emésztőenzimeinek táplálkozási fiziológiáját aktiválja, és sejtszinten serkenti az anyagcserét.

A papain az egyik legfontosabb enzim. Részt vesz a táplálék lebontásában, és a hús előemésztéséért is felel.

NoAlergo, BIO feketekömény-olajjal, Life Care®

BIO feketeköménymagolaj-kivonatot és E-vitamint tartalmaz, amely segít megszabadulni az allergia kellemetlen tüneteitől!

A BIO fekete köménymagolaj aktív összetevőkben és zsírsavakban gazdag.

Fertőtlenítő és antibakteriális hatással is rendelkezik. Támogatja a szervezetet mikózisok, irritációk és allergia esetén is.

Az E-vitamin segít fenntartani a bőr egészségét. Védi a vér, tüdő, és a máj sejtjeit. Növeli a szervezet védekezőképességét a fertőzésekkel és az allergiával szemben.

TurmeriCool piperinnel és kurkuminnal, Life Care®

A kurkumagyökérből nyert kurkuma feltehetően a létező legerősebb gyulladáscsökkentő. Erős antioxidáns hatásának köszönhetően képes semlegesíteni a szabadgyököket, így óvja meg a szervezetet a sejtekre ártalmas kémiai anyagoktól.


A BDNF az agyban található növekedési hormon, amely elősegíti az új idegpályák létrejöttét. A kurkuma hozzájárul az említett hormonszint növeléséhez, ezáltal segíti az idegi folyamatok megfelelő működését, és csökkenti az ehhez kapcsolódó problémákból származó, az agy szintjén jelentkező zavarokat, amelyek depresszió vagy egyéb betegségek kialakulását okozhatják.

Ugyanakkor az Alzheimer-kór kialakulását okozó, az idegsejtek közti oxidatív lemezek feloldásában játszott támogató szerepét is vizsgálják.


A kurkuma növeli a máj méregtelenítő képességét, csillapítja a köhögést és a torokfájást, serkenti az epeváladék kiürülését és megelőzheti a sejtek roncsolódását.

Hatékony a máj-, tüdő-, vese- és emésztőrendszeri zavarok esetén.

Allergia-, gomba-, vírusellenes és antibakteriális hatással is rendelkezik.

A kurkumát jelentős érfal szerkezetét (endothel) funkciójavító hatása végett is vizsgálják, amelyeknek a vérnyomás szabályozásában és a véralvadásban, vértisztításban és a szív-érrendszer egészségének fenntartásában van szerepe.


A fekete borsból kivont piperin vagy bioperin nélkülözhetetlen a kurkumának a vérben való felszívódásához, mert csak így fejtheti ki maximálisan a hatását. Piperin hiányában a kurkuma nem szívódik fel a szervezetben.

Shark Liver Oil BIO cápa-májolajjal, Life Care®

Segíti az allergiás tünetek enyhítését, és stimulálja az immunrendszert.

A cápamájolaj elősegíti a fehérvérsejtek termelődését. Ez a szervezet optimálisan működő önvédelmi rendszerének az alapja.

Kedvező hatással van az allergiás náthára, asztmára, cukorbetegségre, megfázásra és influenzára.

Valamint olyan betegségekre, amelyek a legyengült immunrendszer miatt jönnek létre.

Hatékony a fáradékonysággal szemben, általánosan erősíti a szervezetet.

Ha szeretnél a közösségünk tagja lenni, majd kedvezményesen vásárolni, akkor kattints az oldalra és töltsd ki pontosan az űrlapot! (Ez nálunk is úgy történik, mint más megbízható webáruházban.) >>>>>>

Vásárlói kód elkészítése ITT

Ha szeretnél többet tudni a termékekről, a kedvezményes vásárlásról, írj nekem bizalommal >>>> ITT

Csatlakozz a FB csoportunkba! Szeretettel várlak!