A Giordani Gold már lassan 5 évtizede erősíti és inspirálja nők generációit. Ebben az évben 45 év gyönyörűséget ünneplünk, és az egyes évtizedek legfontosabb szépségtrendjeit.

Forrás: Oriflame

Téged melyik inspirál?

Alapozás

Amit mindenképp tudnod kell

Egy alapozó megvásárlásakor sok mindent kell átgondolnunk: állag, szín, formula és fedés. Érthető, ha a lehetőségek tárházát túlságosan nyomasztónak találod, de ne aggódj, segítünk az alapozással kapcsolatos legalapvetőbb kérdések megválaszolásában.

TÖKÉLETES ALAPOZÓ MEGTALÁLÁSA A BŐRÖDHÖZ

A fedés és az állag bőrtípusonként változik, tehát mielőtt alapozót vásárolnál, fontos, hogy beazonosítsd a bőrtípusod.


Zsíros bőrre
Zsíros bőrre érdemes mattító hatású alapozót használni, ami közepes vagy teljes fedést biztosít. Előzd meg a fényes, olajos hatást egy olyan alapozóval, ami a szükséges helyeken hidratál anélkül, hogy megnövelné az olajtermelődést.

Száraz bőrre

Harcolj a száraz bőr ellen egy lágy fedésű, hidratáló alapozóval! Mielőtt felvinnéd a nedvességben gazdag folyékony alapozót, távolítsd el a pelyhes foltokat egy könnyed hámlasztóval!Normál bőrre

Ha azon szerencsések közé tartozol, akiknek arcbőrük normál típusú, akkor az általad választott fedés mértéke csakis tőled függ. Próbálj ki akár egy könnyed, vékony alapozót vagy egy BB vagy CC krémet – használj egy világos szérumot alá a harmatos végeredmény érdekében.  Öregedő bőrre

A masszív, porállagú termékek meg tudnak telepedni a finom vonalakban, kihangsúlyozva ezzel a nemkívánatos ráncokat. Ehelyett inkább keress egy könnyed fedésű, antioxidánsokban gazdag alapozót, hogy enyhítsd öregedés jeleit! A színezett alapozók hasonlóan jók. 

Tipp a makulátlan felvitelhez (kivétel nélkül)

1. Az alapozót mindig jól hidratált bőrre vidd fel, és ha a termék nem tartalmaz fényvédőt, kenj fel napkrémet az alapozód alá!

2. Az alapozót háromféleképpen alkalmazhatod: ha az ujjaiddal viszed fel, akkor durva dörzsölés helyett egyszerűen csak simítsd a bőrödre. Ha szivacsot használsz, finom mozdulatokkal vidd fel az alapozót az egyenletes fedés érdekében. Amennyiben ecsetet választasz, körkörös mozdulatokkal vidd fel a terméket!

3. Az alapozó felvitelét az orr környékén kezdd, ahol leginkább érzékeny és pirosas a bőr. A szem alatti területet hagyd ki (ezen a gyenge bőrfelületen egy légies terméket használj), és mindig tökéletesen oszlasd el az állkapocs vonalánál!

Szöveg: Sanna Franklin Fotó: Oriflame

Legyen profi alapozód! Nézd meg a videót!

Katt a képre!

Alapozzunk lépésről léprésre

3 lépés a hibátlan alapozásért

Minden nagyszerű sminknek szüksége van tökéletes alapra. Ennek leggyorsabb és leghatékonyabb módja az alapozó használata. De ez nem mindig olyan könnyű, mint amilyennek tűnik. Íme három egyszerű lépés a hibátlan alapozás elérésére.

1. OLAJ
Üde, hibátlan végeredményt szeretnénk, ami frissen tartja külsőnket? Akkor kezdjük azzal, hogy hidratáljuk arcunkat egy könnyű arcolajjal.

Azonnal eltávolítja a szennyeződéseket, sminket, vízálló festéket. Száraz bőrnél azonnali hidratálást biztosít,a pattanásos, zsíros bőrt megnyugtatja. Amennyiben városban élsz, vagy olyan helyen dolgozol, ahol magasabb a környezeti szennyezettség vagy minden nap sminkeled magad, akkor a Novage lemosó előtt ezzel mosd át az arcod. Így tudod biztosítani a bőröd tökéletes tisztaságát.

Melegítsük fel az ujjaink között, majd finoman masszírozzuk be a bőrünkbe. Extra hidratálást ad és segít, hogy könnyebben eloszlassuk az alapozót.

2. PRIMER
Az extra sima végeredmény érdekében használjunk primert. Ez felkészíti a bőrt az alapozó felvitelére, a finom vonalak kitöltésével és a pórusok kisimításával. Ujjainkkal oszlassuk el a primert a bőrünkön. Legyünk óvatosak a mennyiséggel – ne használjunk túl sok primert az alapozó alatt. Egy kis csepp (mint egy mazsola) elegendő.

3. ALAPOZÓ
Végül vigyünk fel kis mennyiségű alapozót az orcánkra, homlokunkra, állunkra és az orrnyergünkre. A tökéletes fedés érekében használjunk alapozó ecsetet (mivel könnyebb több alapozót hozzáadni, mint a felesleget leszedni). Azokra a helyekre, ahová vastagabb fedés szükséges, használjunk nedves alapozó szivacsot, hogy eloszlassuk az alapozót a pattanások, piros foltok és a szemünk alatti sötét karikák elfedésére.

És már kész is – tökéletes alap bármilyen sminkhez!

Ha szeretnél regisztrálni a kedvezményes vásárlás miatt, akkor kattints az oldalra és töltsd ki az űrlapot >>>>>> https://bit.ly/36y2LkK

Vissza a főoldalra>>>>>