Azt tűztük ki célul, hogy velünk együtt minél több ember legyen tudatos vásárló a partnercégünknél, az Oriflame-nél.

De mit is jelent számunkra a tudatos vásárlás?

Egyszerűen csak annyit, hogy miután megismertük a termékek széles skáláját, kipróbáltuk, majd rendszeresen használjuk. Nem más drogériában vásárolunk, hanem a “saját” webáruházunkban.

Az Oriflame által nyújtott Start Programot teljesítettem, ami egyedi, különleges lehetőség az újonnan regisztrálóknak, vagyis mindhárom alkalommal extra kedvezménnyel kaptam egy-egy terméket.

Az első vásárláskor sok-sok apró dolgot vásároltam: pici balzsamokat – mert imádjuk!- , tusfürdőket, szappanokat, testápolókat, arckrémeket, arctisztítókat, fogkrémeket, a fiúknak borotvahabot, borotválkozás utáni krémet/balzsamot, kézkrémet, vitaminokat…. A célom egyszerűen az volt, hogy megismerjek minél több terméket, megszerettessem a családommal. Sikerült.

A második alkalommal kiválasztottam magamnak a megfelelő NovAge szettet. Remek ismertetők, videós anyagok segítségével pontosan tudtam, melyikre van szükségem. Azóta folyamatosan alkalmazom 2-szer a napi rutin lépéseit. Még nem telt el a 28 nap, ugyanis az ember bőre 28 naponta megújul, de jól érzem magam a bőrömben és láthatóan egészséges, egyenletes a bőröm.

A következő vásárláskor egy újabb termék kipróbálása végett a csokoládé-ízesítésű italport vettem, egy-két krémet, parfümöt, testápolót …stb ismerősök kérésére rendeltem.

Összefoglalva, hogy miért jó törzsvásárlónak lenni?

Miért lehet Neked is előnyös, ha törzsvásárlói kóddal rendelkezel?

20%-os azonnali árengedmény az összes termék árából. Az árengedmény az akciós termékekre is vonatkozik.

Akár ingyenes kiszállítás, mindig van az aktuális katalógus-időszakban megjelölt joker termék, amivel a postaköltség kiváltható.

Start Program egyedi, különleges lehetőség az újonnan regisztrálóknak

Pénzvisszafizetési garancia minden Oriflame termékre

3 hetente megújuló katalógus, szuper ajánlatokkal és újdonságokkal

Elképesztő ajánlatok kizárólag regisztrált vásárlók részére

Csupán egyszeri 999 Ft-os tagsági díj kerül felszámításra az első rendelés alkalmával, ezért 1 éven keresztül élvezheted a tagság minden előnyét.

– A fizetési módra is vannak opciók, pl. aki nem szeret kártyával fizetni, az a csomag átvételekor fizethet.

Hogyan lehetsz partnerünk? Erről itt írtam még további információt>>>>

Ha kérdésed van, ha szeretnél kedvezményesen vásárolni keress bizalommal! Üdvözlettel: Ildi