Üdvözöllek!

Nyitrainé Király Ildikó vagyok. Több hónappal ezelőtt ismertem meg a Life Care termékeit.

Regisztráltam, így már az első vásárlásom alkalmával kedvezményesen vásárolhattam. Azóta használom, illetve használja a családom többi tagja is.

Ezen a weboldalamon, ami nem a Life Care hivatalos oldala, a tapasztalataimat szeretném megosztani azokkal, akik szeretnének megismerni és használni természetes, egészséges termékeket.

Miért Life Care?

A Life Care® termékek minden egyes összetevőjét gondosan választják ki és dolgozzák fel, hogy a szervezet számára maximális legyen a hatása.

A Life Care® termékek természetes, szerves anyagokat, vagy 100%-ban BIO összetevőket tartalmaznak.

Így jelentenek egészséges alternatívát az érzékeny vagy allergiás személyek szervezetének támogatásához, megvédéséhez.

A Life Care garantálja, hogy az általad használt termékek minőségiek és óvják a környezetet!

BIO módon élni azt jelenti, hogy kiiktatunk minden mesterséges, kémiai vagy feldolgozott anyagot a környezetünkből. A szerves életmód a természetes választás arra, hogy mi, akik szeretjük az életet, és a lehető legegészségesebben szeretnénk élni, új szokásokat és mentalitást mutatunk, hogy az emberek egyre inkább tudatosak legyenek döntéseiket illetően.

Elhatároztuk, hogy egy határozott NEM-et mondunk a vegyszerekre, mert a családok és gyerekeink egészségére gondolunk, és nem szeretnénk károsítani a természetet. Mert rájöttünk arra, hogy a körülöttünk történő dolgok milyen negatívan befolyásolhatják a közérzetünket.

A BIO a fogyasztott termékek összetevőinek származásával kezdődik.


A BIO gazdaságban nem alkalmaznak növényvédő szereket, műtrágyát és egyéb vegyi anyagot, amelyek felszívódnak és oly mértékben szennyezőek, mint például a gyári hulladékok.

Az öko-gazdálkodás célja, hogy támogassa és óvja az ökoszisztémát és a bio elterjedését.

A BIO élet azt jelenti, hogy minden étel, kozmetikum vagy tisztítószer a természettel és szervezetünkkel összhangban van, és nem tartalmaz vegyi anyagokat.
A szerves élelmiszereknek nagyobb a tápanyagértékük, mint a hagyományos élelmiszereké, valamint sokkal finomabbak és laktatóbbak.

A BIO tisztítószereket természetes anyagokból állítják elő, nem károsítják a környezetet és a bőrünket. Nem okoznak allergiát vagy irritációt.

A mindennapokban használt kozmetikumok komoly hatással vannak az ember legnagyobb szervére, azaz a bőrre. Amely képes arra, hogy mindent felszívjon, amivel csak érintkezik.

Az az anyag, amely sokáig a bőrre kenve marad, felszívódik a faggyúmirigyekbe és a hajhagymákba, majd végül a vérkeringésbe. Így, bármilyen összetevő a krémekben, folyadékokban, gélekben, olajokban, stb., amiket használunk, a véren keresztül a szerveinkbe juthat.

A BIO -szerves kozmetikumok csakis olyan összetevőket tartalmaznak, amelyek természetes állapotban is megtalálhatóak, nem tartalmaznak tartósítószert, színezéket és egyéb mérgező anyagokat.

A hagyományos kozmetikumokkal szemben, gyártásukra szigorú szabályok vonatkoznak, hiszen ellenkező esetben a gyártó nem kapná meg a szerves minősítést.

A BIO -szerves termékek nem csak az emberre vannak jótékony hatással, hanem a természetre is. A szerves kozmetikumokat gyártók igyekeznek minél kevesebb csomagoló anyagot használni, és törekednek arra, hogy azok is biológiailag lebonthatók legyenek.


A BIO életmód szerves termékek beiktatását jelenti az élet összes területén, amit a Life Care minden partnere számára megpróbál elérhetővé tenni.

Ezen okok miatt, BIO a helyes választás!

Forrás

Megjegyzés: Ez az oldal nem a Life Care hivatalos oldala. Törzsvásárlóként és a cég partnereként szeretném a tapasztalataimat megosztani.

Hogyan lehetsz Törzsvásárlónk?

A törzsvásárlói kódszámod elkészítése csupán néhány perc…

Javaslom, hogy ...

 • a kódszámodat és a jelszavadat írd fel magadnak egy füzetbe.
 • az első vásárlást velem készítsd el, így a segítségemmel könnyebben eligazodsz a fiókodban, a kosaradba így tudom berakni az ajándék terméket.

Regisztrálj és tudj meg többet a kedvezményekről!

Csatlakozz a Life Care-hez és élvezd az előnyöket!

 • 20%-os azonnali árengedmény az összes termék árából.
 • Nincs kötelező vásárlás! Nincs drága kezdőcsomag!
 • Nincs tagsági díj!
 • Üdvözlő Program! Exkluzív lehetőség az újonnan regisztrált Partnereknek.
 • Rugalmas rendelésleadás!
 • Kiszállítás futárral: A munkanapokon leadott rendelésed 2-3 nap múlva megkapod.
 • Nincs szállítási költség 12990 Ft összeg felett.
 • Pénz visszafizetési garancia! Minden termékre 30 napos pénz visszafizetési garancia
 • Évente 2 katalógus szuper ajánlatokkal, újdonságokkal és pénztárca-barát árakkal!
 • Elképesztő ajánlatok kizárólag törzsvásárlók részére

Üdvözlettel: Ildi

Ha szeretnél többet tudni a termékekről, a kedvezményes vásárlásról, írj nekem bizalommal >>>> ITT