Csoda-roll

Ismét írnom kell a csoda rollomról.

Miért mondjuk oly sokan már azt, hogy ez maga a csoda.

Mert sokoldalú, hatásos!

Egyre több tapasztalat igazolja ezt.

  • könnyen használható és hordozható
  • gyulladáscsökkentő hatású
  • enyhíti az izomfájdalmat
  • enyhíti az ízületi fájdalmat
  • nyugtatja a bőrirritációt

A Magic Roll-ban található gyógynövények, mint az aloe vera, a zsálya, a rozmaring, a hegyi árnika, a menta és a kamilla, közismerten számos izom- illetve ízületi fájdalmat enyhítenek. Emellett kiváló gyulladáscsökkentő, illetve a bőr irritációit – a rovarcsípéseket is – is nyugtatja.

Azonnali fájdalomcsillapító hatás jellemzi a nyak, az ízületek, a karok, a térd, a boka vagy az izmok területén. Megnyugtatja az irritált bőrt, sőt még a rovarcsípések okozta kellemetlen érzést is enyhíti.

A kezelendő felület gyengéd masszírozása után hűs érzést tapasztalhatunk, amely azt jelzi, hogy a termék elkezdett hatni.

TAPASZTALATOK

1. A véleményt hozzáadta:  BALOGHNÉ FÖLDVÁRI ANNAMÁRIA  rá 09.01.2023 Én is csak jót írhatok róla. Apósomnak vettem mert nagyon fájtak a lábai mert nagyon visszeres neki. Este lefekvéskor bekente és reggelre szépen visszahúzódott neki és nyugodtan tudott aludni mert nem volt fájdalma. Én is csak ajánlani tudom!

2. A véleményt hozzáadta:  TUDÓS ZSUZSANNA  rá 21.12.2021

A Magic Roll egy igazán jó termék. Derékfájdalomra használom. Tökéletes hatás. Sportolók részére is merem ajánlani. Örülök, hogy megismerhettem a terméket!

3. A véleményt hozzáadta:  ADOK ANDRÁSNÉ  rá 28.09.2021

Ismét írnom kell a csoda rollomról! Mostanában gyakran van darázs csípésem, ha azonnal bekenem vele, pár perc és elmúlik a fájdalom,Egy hete egyszerre három fogamat húzták ki,előtte utána sűrűn bekentem, nem kellett fájdalom csillapító, Mindennap bekenem vele a pajzsmirigyemet, elmúlt a rekedtségem, kíváncsi vagyok a vérvételemre. Az egyik fogyasztómnak eltűntek a göbök róla. Hármasával kérik t8jem, egyszerűen fantasztikus. Már 4 éve imádom, neki köszönhetem az üzletemet! AZ BIZTOS, HOGY NINCS PÁRJA!!!

4. A véleményt hozzáadta:  MAJOROS NIKOLETT  rá 22.07.2021

Saját tapasztalatom szeretném megosztani veletek a Magic Roll-lal kapcsolatban. A nehéz női napokon vettem elő, hogy kipróbáljam mennyire hatásos ilyenkor. Az alhasamra könnyen felvittem a golyós dezodor kialakításnak köszönhetően. Pár másodpercig masszíroztam a bőrömbe. Az illata kellemes mentolos, nem erős. Majd vártam a hatást. Kb. 2 perc múlva hűsítő érzést tapasztaltam. Rá 10 percre a fájdalmam és a görcsök is enyhültek. Majd ezt követően, kis idő eltelte után, már nem is éreztem semmit. Ráadásul a hatása nem múlt el egyhamar. Eltelt 5 óra hossza, mire megint kezdtem érezni hogy a fájdalom tér vissza. Szerintem ez csodás eredmény.

5. A véleményt hozzáadta:  ADOK ANDRÁSNÉ  rá 11.02.2021

Van egy szuper új tapasztalatom a termékkel kapcsolatban! Elkezdett nőni egy szemölcsöm a halántékomon, nagyon zavart, borsónyi volt és piros-Egy hónapon keresztül minden nap kétszer kentem vele, szó szerint leszáradt, teljesen eltűnt, helye sem maradt! Nagyon hálás vagyok ezért a termékért, én ennek köszönhetem, hogy 4 éve megindult az üzletem! Köszönöm Life Care, veled maradok örökké!

29. A véleményt hozzáadta:  KECSKÉSI KATALIN  rá 22.04.2015

A Magic Roll használatával elhagytam a fejfájás csillapító gyógyszereket. Továbbá segített a kisfiam lábfájásán. Derékfájdalmak esetén.

További vélemények és tapasztalatok>>>>>>

Kérdésed van? Keress bizalommal!

Ha szeretnél a közösségünk tagja lenni, majd kedvezményesen vásárolni, akkor kattints az oldalra és töltsd ki pontosan az űrlapot! (Ez nálunk is úgy történik, mint más megbízható webáruházban.) >>>>>>

Vásárlói kód elkészítése ITT

Ha szeretnél többet tudni a termékekről, a kedvezményes vásárlásról, írj nekem bizalommal >>>> ITT

Csatlakozz a FB csoportunkba! Szeretettel várlak!