A napokban írtam a Facebook oldalamra ezt a posztot, kicsit hosszúra sikerült, de szívből jött.

Remek statisztika napról-napra!

Igazán örömmel tölt el, hogy látom a hirdetési munkánk eredményét. Csupán egy véletlen posztnak köszönhetem, hogy most a Magnetwork csapatához tartozom. Erre vártam, vágytam azóta, hogy az első internetes munkám megszűnt. Egy ilyen automata rendszerre, oktatási anyagra, és stabil partnercégre, jó minőségű és megfizethető termékekre, és jó feltételekre.

Dolgoztam több MLM üzletben, de mindig hiányzott valami, ami az első cégnél megvolt. Nagyszerű emberekkel dolgoztunk, alapos online és offline képzéseink voltak. Elsajátítottam akkoriban a honlap szerkesztést, a listaépítést és mindent, amire szükség volt a munkámban.

Később néhányan dolgoztunk „közös” bloggal, megalkottuk magunknak az automata rendszerünket, megtanítottuk másoknak. Lelkesen, sok energiát tettünk a munkába, ám nem volt az igazi.

Most már tudom miért.

Aki vállalkozik ilyen jellegű munkára, annak tudnia kell, illetve el kell fogadnia, hogy ez NEM OLYAN GYORSAN MEGGAZDAGODOM MUNKA. Kezdetben sokat kell tenni azért, hogy kézzel fogható eredmények, vagyis bevétel legyen.

Aztán az is nagyon lényeges, hogy egy partnercég csak akkor fizet jutalékot, ha van miből, ha rendszeres forgalma van. Ezen a ponton vérzett el az első cég sajnos, aminél dolgoztam.

Amikor kértem a Magnetwork ingyenes tájékoztatóját, óriási meglepetés volt számomra a részletes, alapos információ. Hosszú volt, de mindenre kiterjedt, nincsenek kisbetűs részek. Nagyon korrekt.

Különösen megfogott az az információ, ami a jutalék kifizetésének feltételét részletezte. A legutóbbi munkámnál éppen azt felejtették megemlíteni, hogy számlaképesnek kell lenni. Így a betermelt jutalékom a virtuális irodában parkol, mert nem akarok még vállalkozóival dolgozni. Gondoltam, levásárlom, hát nem beszámítható, csak kifizethető lenne. Ez igen!

Nos, összegezve: megtaláltam azt a rendszert, azt a céget, melyre hosszú távon lehet alapozni. Ezért őszintén ajánlom a most munkát keresőknek.

Kicsit hosszúra sikerült, hogy „Mi jár a fejemben?” De régen is azt gondoltam, és most is azt tartom, hogy akinek nincs ideje, türelme elolvasni akár ezt az írást, akár a központi tájékoztatónkat, annak a munkára sem lesz ideje.

Bízom benne, hogy Te a keresgélés szintjéről tovább lépsz, és kéred a tájékoztató anyagunkat!