A Magnetwork csapatában az üzlet mellett azon dolgozunk, hogy minél több ember legyen tudatos vásárló, törzsvásárló és munkatárs.

Olyan emberekkel építjük fel az üzletet, akik pénzt akarnak keresni. Ezért elfogadják azt, hogy a partnercégünknél vásárolják meg rendszeresen azokat a hétköznapi termékeket, amiket használnak, és egyébként is megvásárolnának.

Ezen a linken elolvashatod a partnerprogram részletei>>>>>>>>

Kb 20 perc kell rá, nagyon alapos és korrekt.

HA nem szeretnél online dolgozni, hozzánk törzsvásárlóként is érdemes csatlakoznod.

Mit ajánlunk?

Ha vásárlóként regisztrálsz nálunk, akkor mi elkezdjük a te csapatod is építeni anélkül, hogy te üzletként tekintenél rá.

Ennek köszönhetően a növekvő forgalom miatt további 4% – 24% kedvezményt kaphatsz a már egyébként is kedvezményes termékek árából, ami egy igazán ritka lehetőség.

Később aztán dönthetsz úgy, hogy dolgozol velünk, így egyből egy magasabb szintről indulhatsz. Nos, jól hangzik? Tarts velünk!

Az alábbi oldalon találod a Meghívót, melyet tölts ki pontosan. A regisztrációdat a Magnetwork csapat vezetője, Balázs készíti el.

Meghívó

Kérlek,jelöld be,

hogyan szeretnéd aktiválnia létrehozott fiókodat. (Javaslom az e-mailben történő aktiválás választását.)

hogy “Kedvezményesen szeretnék vásárolni” vagy a másik lehetőséget.

S még egy fontos kérés: Írd be a “Ki küldte neked ezt a lehetőséget?” mezőbe a nevem, Nyitrainé Király Ildikó.

Így a rendszerünk tudja, hogy a csoportomban helyezzen el.

2.

Elképesztő lehetőséget kínál a 30. éve Magyarországon jelen lévő Oriflame az üzletépítőknek. Valóban dupla sebességgel lehet haladni.

A program a C02-ben indul és 2021. év végéig érvényes.

Ebből az alkalomból programunk keretében dupla sebességre kapcsolva 2x olyan gyorsan léphetsz új szintre a korábbiakhoz képest.

Érj el új szintet, amelyet még soha nem értél el az Oriflame Sikertervben, ezt a szintet tartsd meg 3-szor 8 katalóguson keresztül és jutalomban részesülsz.

Tudom, mert tapasztalom, meg lehet csinálni.

Bízom benne, hogy tagjaink közt köszönthetlek! Üdvözlettel: Ildi